Kepada peniaga yang menggunakan wasap & SMS sebagai medium promosi…

Sistem Ni Akan Bantu Anda Lakukan Kerja Follow Up Beribu Prospek Dengan Hanya 1 Klik & Automatik Melalui Whatsapp & SMS.

Lihat Video Demo Di Bawah

(Software ini Untuk pengguna android sahaja buat masa ini)

Dari meja admin, Iffat Salleh & Enrico Paragas.

Kami berdua tahu sekarang semua orang nak berniaga. Semua dah belajar macam-macam teknik untuk dapatkan sales. Jadi kami buat keputusan untuk bantu anda follow up prospek dengan lebih mudah.

Iffat Salleh ialah certified marketer yang sering mengeluarkan software untuk peniaga sejak 2016.

Enrico Paragas ialah consultant bisnes dalam niche pendidikan dan mahir dalam programming. Beliau banyak menyediakan sistem untuk hotel di sekitar Sabah.

Berikan masa 3 minit untuk kami terangkan mengenai sistem ini. Boleh?

Kebanyakan syarikat besar mempunyai staff atau team yang membuat follow up prospek menggunakan whatsapp & SMS. Kerjanya kelihatan mudah tetapi sebenarnya sangat leceh!

Masalah Utama Ketika Nak Follow Up Guna Dua Medium Ni

Kerja Penat

Nak kena copy ayat, buka nombor prospek, kemudian paste. Kalau ulang proses ni untuk 1000 prospek, lenguh tangan!

Kerja Leceh

Setiap nombor prospek kena save dulu dalam phone, baru boleh follow up. Kalau tak save, tak dapat send mesej. Leceh beb~

Kerja Manual

Semuanya kena buat manual. Bukan senang nak send 1000 follow up sehari secara manual.

Maka berpusu-pusu la pemilik syarikat ni dapatkan software berkaitan whatsapp & SMS gateway. Tapi sistem mana yang sesuai?

MEMPERKENALKAN

MAILEVO WASAP BLASTER & SMS GATEWAY

Sistem Paling Mudah Untuk Hantar Mesej Kepada Ribuan Prospek

Boleh Connect Banyak Phone

Anda boleh connect banyak phone. Sesuai untuk yang ada team dan staff.
i

Guna Excell Jerrr~

Anda hanya perlu sediakan file excell, upload dan blast secara automatik

Sangat Mudah Nak Guna

Hanya perlu connect apps dengan sistem, kemudian boleh guna.
Q

Sistem Tanpa Kredit

Anda tak perlu beli kredit sistem. Cukup hanya perlu langgan internet & topup telco sahaja.
Z

Sekali Bayar

Anda akan terima lesen lifetime. Tak perlu bayar apa-apa kos tambahan

Wasap Biasa Sahaja

Buat masa ini hanya support whatsapp original sahaja untuk blast.

Kedua-dua sistem ini hanya boleh digunakan di peranti Android 5.0 ke atas. Harap maklum!

Lihat Apa Kata Pengguna Sistem Ni.

FUNGSI DETAIL

HANTAR MESEJ DENGAN EXCELL

Anda hanya perlu sediakan file excell, simpan semua nombor prospek di dalam file dan tulis mesej anda.

Kemudian upload ke dalam sistem dan semuanya dihantar secara automatik.

GUNA DI LAPTOP & PHONE 

Anda boleh gunakan sistem ini di laptop dan phone. Hanya perlu login dan connect phone anda ke sistem.

Boleh guna di mana-mana sahaja anda berada. Tak ada masalah~

CONNECT BANYAK PHONE

Anda boleh connect seberapa banyak phone yang anda mahu (bergantung kepada pakej pembelian anda).

Mesej akan dihantar menggunakan semua phone tersebut secara bergilir-gilir.

PHONE SEBAGAI SMS GATEWAY

Telefon anda sendiri akan jadi sms gateway, semua mesej dihantar direct melalui phone anda sendiri.

API SOURCE DISEDIAKAN

Jika anda seorang yang mahir dengan programming dan API, anda boleh gunakan sistem ini untuk bisnes anda.

API source akan diberikan nanti di page tutorial.

TAK KENA BANNED KE NANTI?

Saya tahu anda ingin bertanyakan soalan ini. Jadi saya takkan berselindung berkenaan isu ini. Kami sudah gunakan sistem ini sejak 7 bulan yang lepas, dah send berpuluh ribu mesej dan tak pernah kena block. Walaubagaimanapun, itu mungkin ‘nasib baik’ kami.

Baca dengan teliti sebelum buat keputusan untuk membeli sistem ini.

Anda masih berisiko di banned oleh Whatsapp & Telco apabila gunakan sistem ini untuk lakukan aktiviti tidak bermoral (SPAM)

Ianya berisiko kerana tiada orang pun yang tahu punca dan asbab whatsapp & telco banned nombor kita. Semuanya mengikut peraturan yang mereka dah tetapkan. Who knows?

Walaubagaimanapun, sistem ini memudahkan kerja anda untuk follow up prospek. Tak perlu lagi susah payah nak hantar mesej satu per satu.

Melalui beberapa perbincangan bersama pengguna, kami mendapati ada cadangan cara untuk anda elakkan perkara buruk tersebut :

Z

Jangan SPAM

Jangan hantar mesej yang mengandungi unsur spam. Apabila penerima buat report, automatik nombor anda akan kena banned.
Z

Jangan Langgar Polisi

Setiap nombor prospek kena save dulu dalam phone, baru boleh follow up. Kalau tak save, tak dapat send mesej. Leceh beb~
Z

Jangan Banyak Link

Nak hantar mesej, jangan letakkan terlalu banyak link. Cukup hanya 1 link sahaja dalam setiap mesej.
Z

Guna Untuk Follow Up

Proses follow up ialah proses yang dilakukan untuk prospek yang sudah mengenali anda & pernah chat dengan anda.
Z

300 Mesej Sehari

Undang-undang SKMM membenarkan 300 mesej sahaja sehari dihantar dari telefon melalui SMS. Gunakan sebaiknya~
Z

Perkenalkan Diri

Jika penerima tak tahu siapa anda, risiko untuk mereka buat report lebih tinggi. Jadi, perkenalkan diri terlebih dahulu.

Jika anda gunakan sistem ini dengan cara yang betul, anda boleh elak daripada banned &blocked.

Saya juga tidak mencadangkan heavy user yang nak blast kepada berpuluh ribu nombor phone. Anda masih boleh blast sebanyak itu tetapi anda terpaksa gunakan beratus nombor telefon. Sanggup ke?

Secara Keseluruhan, Ini Ialah Apa Yang Anda Akan Terima Selepas Membuat Pembayaran.

Pembelian anda hari ini juga melayakkan anda untuk menerima…

Z

Sistem Web Based Wasap Blaster

Anda boleh bertanya soalan dan berbincang mengenai tatacara penggunaan sistem.
Z

Apps Playstore Wasap Gateway

Anda boleh terus install apps untuk connect whatsapp anda dengan sistem.
Z

Group Support Facebook

Anda boleh bertanya soalan dan berbincang mengenai tatacara penggunaan sistem.

Z

Sistem Web Based SMS Blaster

Anda boleh bertanya soalan dan berbincang mengenai tatacara penggunaan sistem.
Z

Apps Playstore SMS Gateway

Anda boleh terus install apps untuk connect phone anda dengan sistem.
Z

Tutorial Penggunaan

Anda boleh lihat tutorial jika anda rasa susah nak gunakan sistem ini.

BERAPA HARGA 2 SISTEM NI?

Sistem ini digunapakai oleh hotel-hotel 5 Bintang di sekitar Sabah dengan bayaran RM15,000 untuk caj pemasangan dan RM4000 setahun untuk kos maintenance. Mahal kan?

Namun hari ini sempena pelancaran, kami ingin memberikan harga paling special untuk anda.

Anda tak perlu bayar mahal untuk guna sistem ini dan tak ada bayaran tahunan. Sekali bayar sahaja.

Ianya LIFETIME! 

(lifetime bermaksud anda boleh gunakan selagi sistem masih wujud)

Jap, lihat apa yang akak ni kata selepas pakai sistem wasap blaster. Jimat banyak sebab boleh off fb ads.

PENTING!

1. Sistem ini ialah web based + apps gateway dan memerlukan anda upload excell sebelum blast

2. Sistem ini hanya boleh send text, URL & Emoji sahaja. Gambar & Video belum support buat masa ni

3. Sistem ini untuk android 4.0 ke atas sahaja. Iphone tak boleh pakai.

4. Sistem ini hanya support whatsapp biasa sahaja, whatsapp business tak support

5 Phone

Untuk Team Besar
RM500
  • Web Based Wasap Blaster
  • Web Based SMS Blaster
  • Apps Android Wasap Gateway
  • Apps Android SMS Gateway
  • Connect 5 Phone
  • Unlimited Blast
  • Lifetime Access
NOTA: Software ini memerlukan telefon android untuk berfungsi buat masa ini. Selepas pembelian, akses akan diberikan dalam masa 48 jam. Harap maklum.

SOALAN LAZIM

Ada refund tak kalau saya tak berpuas hati?

Software ini ialah akses lifetime dan tiada sebarang masalah sepanjang kami gunakan sejak 7 bulan lalu.

Jadi tiada tawaran refund akan dibuat.

Nombor boleh kena banned?

Semua software wasap ada risiko banned nombor oleh whatsapp jika anda salah guna sistem tersebut.

Jika anda buat spam atau hantar mesej tidak beretika, nombor anda akan kena banned.

Sila baca polisi yang dikeluarkan oleh whatsapp di sini

https://www.whatsapp.com/legal/#terms-of-service

Susah ke nak guna?

Saya dah pakai banyak sistem wasap dan sms gateway sebelum ni, semuanya susah nak guna.

Banyak teknikal.

Tetapi wasap blaster & sms gateway mailevo sangat mudah untuk digunakan. Hanya perlu sediakan excell dan anda boleh blast mesej secara automatik.

SMS ada limit tak?

SKMM sudah menghadkan penghantaran 300 sms sahaja sehari dan ia berkuat kuasa untuk semua jenis telco.

1 mesej hanya boleh ada 50 perkataan sahaja, jika lebih akan dikira sebagai 2 mesej.

Jadi pastikan mesej anda ringkas dan padat.

Wasap blaster ada limit?

Ini ialah apa yang dikatakan oleh seorang pengguna wasap blaster

Wasap ni dia akan blok kalau nombor baru + tak banyak mesej dan tak terima mesej.

Dia lebih kurang macam Twitter ada limit following kalau follower Kita tak banyak.
Kalau nak tambah lagi following kene naikkan follower.

Jadi untuk Wasap, kalau nak blast banyak mesej ke nombor orang yang tak save nombor kita, kita kene banyak terima mesej orang yang tak save nombor kita atau yang save nombor kita dan kita juga ada mesej mereka.

Tak tahu nak terangkan macam mana lagi harap korang tak pening ?

Sekadar teori jer.

Saya pernah buat 2 kajian
1- nombor daftar Wasap dan tak buat apa² selama seminggu..
2- nombor daftar Wasap dan mesej antara diri sendiri dalam 2-4 nombor dan guna auto reply untuk diorang mesej antara 1 sama lain

Hasilnya

Yang nombor 1

ada limit blast. Kalau nombor Malaysia dalam 250-400 dan kene banned.

Manakala nombor 2
Boleh blast lebih daripada nombor yang tak terima dan tak mesej orang langsung.

Tapi perkara paling penting saya rasa memang kene mesej ke nombor yang simpan nombor kita dan kita simpan nombor mereka sebab kes yang nombor 2 tu saya simpan nombor antara 1 sama lain. (Ada 5 Wasap, 5 nombor Wasap ni saya simpan nombor dalam phone untuk mesej antara 1 sama lain dan sync contact di Wasap)

*Tak pasti betul atau tidak. Mungkin hanya terjadi kepada saya jer

Dapatkan pakej mailevo anda sekarang